Aanmelden: Ik meld als ouder/verzorger mijn kind aan

Voor de aanmelding/behandeling van een kind/jongere zijn er in Nederland specifieke wetten en regels van toepassing, bijvoorbeeld regels over wie er toestemming moet geven voor de behandeling. Om deze reden wil ik u vragen het aanmeldformulier & het toestemmingsformulier in te vullen en te ondertekenen. Als de formulieren ondertekend retour zijn gekomen, zal ik contact met u opnemen om zo spoedig mogelijk een intakegesprek in te plannen.

Kies hieronder of u de formulieren per post of e-mail wilt ontvangen.

Ontvangen aanmeldformulieren

Ik wil graag de aanmeldformulieren per post ontvangen

  Voor- en achternaam aanmelder
  Adres
  Postcode en woonplaats
  E-mailadres
  Telefoonnummer


  Ik wil graag de aanmeldformulieren per e-mail ontvangen

   Voor- en achternaam aanmelder
   E-mailadres
   Telefoonnummer


   Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie over het verwerken van gegevens is te vinden onder Wet- en regelgeving.
   Lees verder